Біткоїн краде спеціалістів з фінансової індустрії та технологічної галузі

Розвиток біткоїн-індустрії та її величезний потенціал за для зміни економіки все більше впливають на традиційну фінансову галузь. Окрім відтоку клієнтів з традиційних фінансових установ в вільну криптовалютну систему, відбувається відтік мізків з фінансового сектору до біткоїн індустрії. Останнім часом, багато керівників вищого рівня перейшли працювати до компаній діяльність яких пов’язана з криптовалютами. Відтік спеціалістів в крипто-економіку спостерігається не тільки з фінансового сектору, а і з інших технологічних секторів.

Ось деякі приклади переходу фахівців з традиційного фінансового сектору до криптовалютного сектору.

9 квітня Bloomberg  повідомив, що інвестеційний банк Galaxy Digital, заснований та керований колишнім виконавчим директором з Уолл-стріт Майком Новограцем збирається наймати на посаду менеджера Річарда Кіма, який працював виконавчим директором в Goldman Sachs.

Колишній співробітник Goldman Sachs Лука Янкович також працює в Digital Galaxy як старший інвестиційний юрист, про що можна дізнатись з його LinkedIn.

Coinbase найняв нового віце-президента з комунікацій Рахейлу Хорвіц яка працювала у Spark Capital. Вона раніше займала високі посади на Facebook та Twitter.

Coinbase також найняв колишнього виконавчого директора Twitter Тіну Бхатнагар, яка буде виконувати функції технічного директора. Раніше Бахатнагар працювала в Twitter.

Coinbase також найняла Еріка Скро в якості фінансового директора Coinbase, який до цього працював фін. директором в компанії на Нью-Йоркської фондової біржі, а ще раніше Скро займав посаду на NYSE, до 2009 року він працював на JP Morgan.

Наприкінці березня 2018, керівник Wedbush Securities,  залишила свою посаду заради роботи в інвестиційному фонді та консультаційному бізнесі в сфері криптовалют та блокчейну. На початку квітня керівник одного з відділів в JP Morgan звільнився заради створення власного крипто-бізнесу.

Роберт Хьюз залишив свою посаду фінансового директора на Overstock.com, щоб стати фінансовим директором спільного підприємства Blockchain-tech. DeSoto Inc., до складу якого входить і керівник Overstock, Патрік Берн.

Не тільки заради грошей працівники традиційних фінансових установ переходять в криптовалютний сектор. Багато людей хочуть, щоб робота та цілі в житті співвідносилися з власними ідеалами та переконаннями. Традиційна фінансова система, яка є інструментом паразитичної державної системи не має позитивних ідеалів, а лише висмоктує зі своїх працівників їх життєвий час, творче натхнення, таланти, заради грабунку людей.

Біткоїн краде спеціалістів з фінансової індустрії та технологічної галузі обновлено: 9 Вересня, 2018 автором: SchBit