Школа Біткоїн online опитування

Наскільки ви обізнані в питанні Що таке Біткоїн? З власного досвіду спілкування, можна зробити висновок, що більшість дорослих людей, які чули про біткоїн, вважають, що біткоїн це фінансова піраміда. А як справи з цим питанням у дітей? Чи чули вони про біткоїн, що думають про криптовалюту?

Школа Біткоїн розпочала онлайн опитування дітей старшого шкільного віку та студентів з метою дізнатись, чи чули вони про біткоїн та наскільки обізнані про Біткоїн в базових питаннях. Крім цього, запитання привернуть увагу молоді до Біткоїна, адже Біткоїн доступний кожному!

Опитування має три запитання з відповіддю “Так” або “Ні”. Кожне з наступних запитань відкривається в залежності від відповіді на попереднє.

1. Ви чули про Bitcoin?

2. Bitcoin це фінансова піраміда?

3. У вас є біткоїн гаманець?

Відповісти можна тільки один раз.

Проміжні результати опитування ви можете побачити в цій таблиці:

З загальної кількості тих, хто прийняв участь в опитуванні:

З тих, хто чув про Біткоїн:

З тих, хто не вважає Біткоїн фінансовою пірамідою:

Час опитування про Біткоїн не визначається. Опитування буде вважатись таким що відбулось, коли кількість респондентів, які надали відповідь, досягне однієї тисячі. Опитування не буде припинено. Школі Біткоїн цікава інформація про динаміку зміни уявлень про біткоїн з плином часу.

Про остаточні результати опитування Школа Біткоїн повідомить після його закінчення. Підписуйтесь на розсилку про нові статті на сайті Школа Біткоїн, щоб не пропустити цікаві та корисні новини.

Вам цікаво дізнатись результати опитування? Чому? Розкажіть нам в коментарях ваші думки…

Школа Біткоїн online опитування обновлено: 27 Вересня, 2018 автором: SchBit