Як вигідно купити біткоїни якщо ви продавець товарів

Біткоїн є кращими грошима за фіатні грошові сурогати. Він належить вам особисто, в нього закладено дефляційну складову. Біткоїн краще за долари чи золото підходить для зберігання зафіксованої цінності проданих товарів. Тому все більше людей, розуміючи переваги справжніх грошей, намагаються переводити свої заощадження в біткоїни.

Як придбати біткоїни за вигідним курсом, без комісійних від банків та різноманітних обмінників? Нижче наведений спосіб підходить для тих, хто працює продавцем.

Вам необхідно:
1). Завести кілька холодних біткоїн-сховищ та імпортувати їх у ваш мобільний гаманець. Це забезпечить безпеку вашим біткоїнам від різноманітних посягань від злодіїв;
2). Роздрукуйте логотип біткоїна та прикріпіть його на своєму робочому місці, так, щоб покупці бачили відповідний натяк;
3). Майте з собою суму в гривнях, на яку ви хочете купити біткоїни.

Ідея купівлі біткоїнів полягає в продажу товарів за біткоїни по поточному курсу. Така купівля є дуже вигідною порівняно з купівлею біткоїнів в обмінниках та на біржах. Наприклад, мінімальна сума на яку ви можете купити біткоїни на українських біржах btc-trade.com.ua та kuna.io становить 500 грн. Якщо прорахувати реальний курс купівлі біткоїна, з урахуванням комісій, то виходять захмарні цифри:

Біржа Поточний курс, грн. Реальний курс, грн. Переплата, %
btc-trade.com.ua 197998.00 266875.17 +34.79
kuna.io 205995.00 364231.91 +76.82

З іншого боку, власники біткоїнів стикаються з необхідністю обміну своїх біткоїн-заощаджень на товари. Зазвичай такий обмін опосередкований і потребує обміну біткоїнів на фіатні “гроші” та купівлю необхідних товарів вже за фіат. На комісійних при обміні біткоїнів втрачається певна сума. Отже власнику біткоїнів теж вигідніше купити товари напряму, за біткоїни по поточному курсу.

Процес купівлі біткоїнів:
Розмістіть на своєму торговому місці логотип біткоїна. Побачивши логотип, потенційний покупець однозначно зрозуміє, що у вас можна купити товар за біткоїни. Підійде, запитає ціну і його не треба буде вмовляти купити ваш товар.
Для продажу товарів за біткоїни рекомендується використовувати пристрої на OC Android з встановленим біткоїн-гаманцем Mycelium бо цей гаманець має гривню та зручну конвертацію.
Після здійснення оплати за товар біткоїнами, ви віддаєте товар покупцю, а в касу кладете відповідну суму в гривнях з власної кишені.
Ще однією перевагою такого способу купівлі біткоїнів є те, що ви можете торгуватись з покупцем в межах встановлених власником торгівельної точки, і таким чином купити біткоїни ще вигідніше.

Якщо вам більше не потрібні біткоїни, ви витратили всю суму в гривнях, на яку хотіли купити біткоїни, то достатньо прибрати логотип.

Вам не треба боятись реакції власника торговельної точки (якщо власник-підприємець адекватний), бо з точки зору власника, він отримує в касу гривні, його товар продається. Покупець розраховується за товар біткоїнами. Ви купуєте біткоїни по вигідному курсу. Всі отримують бажану цінність, всі задоволені і всім вигідно.
Також, ваші біткоїни ніхто не конфіскує, оскільки в мобільний біткоїн-гаманець ви імпортували біткоїн-рахунок без можливості управління з цього пристрою.

Не варто зволікати з рішенням про прийом біткоїнів в якості оплати за товари, туристичний сезон вже стукає в двері ваших магазинчиків та торгівельних точок, і прийом біткоїнів не буде зайвим для збільшення прибутків.

Як вигідно купити біткоїни якщо ви продавець товарів обновлено: 9 Вересня, 2018 автором: SchBit