Біткоїн гаманець Samourai Wallet оновлено

Один з найвідоміших біткоїн-ентузіастів Андреас Антонопулос є користувачем мобільного біткоїн гаманця Samourai Wallet. Цей біткоїн гаманець має розширені функціональні можливості задля підвищення конфіденційності біткоїн транзакцій.
Реліз оновленої версії гаманця Samourai Wallet 0.98.75 відбувся 29.07.2018. Розробники представили кілька важливих змін, які зокрема надають змогу впроваджувати удосконалення в майбутніх версіях.

Оновлення Samourai Wallet 0.98.75

  1. Стан транзакції в реальному часі.

  • Creating transaction. Етап створення транзакції, на якому, гаманець збирає необхідні дані та формує не підписану транзакцію.
  • Signing transaction. Етап на якому гаманець підписує сформовану транзакцію приватними ключами.
  • Broadcasting transaction. Етап трансляції гаманцем підписаної транзакції в мережу Біткоїн, через ноду BitcoinCore Samourai Wallet в Ісландії, або через вашу довірену ноду.
  • Transaction Sent. Фінальне повідомлення про успішну відправку транзакції в мережу Біткоїн для додавання в блокчейн.

В подальших вдосконаленнях, оновлення “Стан транзакції” дозволить впровадити можливість контролювати транзакцію в ручному режимі на етапах, від створення до надсилання в мережу Біткоїн, та змінювати певні параметри транзакції.

  1. Екран створення біткоїн рахунку для прийому платежів став зручнішим.

    Тепер, поточна біткоїн-адреса знаходиться у верхній частині екрану. Натиснувши на біткоїни-адресу, її буде скопійовано в буфер пам’яті.
    Під адресою можна побачити qr-код, який змінюється при зміні параметрів біткоїни-рахунку. Приймати оплату в біткоїнах стає набагато зручніше. Можна обрати тип біткоїн-адреси сумісний з SegWit (адреса починається з 3..), SegWit Native (починається з bc1…) або біткоїн адресу застарілого типу (починається з 1..).
    Додано відображення параметру Path (шлях створення ієрархічно детермінованих біткоїн адрес), який необхідно записувати для коректного відновлення HD-адрес за seed-фразою.

  1. Несуттєві зміни та вдосконалення:

  • запам’ятовування останнього екрану, на якому ви знаходились до закриття гаманця;
  • змінено алгоритм формування комісій за транзакцію.

Завантажити та встановити Samourai Wallet з Google Play Store

Чи зацікавив вас біткоїни-гаманець Samourai Wallet? Напишіть відповідь в коментарях…

Біткоїн гаманець Samourai Wallet оновлено обновлено: 9 Вересня, 2018 автором: SchBit