Обігрівачі Hotmine CM-1 – Альтернативне опалення будинку

Наприкінці 2019 року компанія виробник майнінгового обладнання Hotmine вийшла на ринок з новим товаром – майнінг-обігрівачем Hotmine CM-1 Smart Heater.

Майнінг-обігрівачі можуть бути використані для опалення приватних будинків, теплиць, оранжерей, виробничих площ, готелів, офісів і інш. з вигодою для Вас…

Опалювальний сезон завершено.

Сьогодні ми чітко знаємо курси біткоїна, гривні, зміну обчислювальної потужності мережі біткоїн, які були протягом опалювального сезону 2019 – 2020.

Ви, знаєте початок / кінець вашого опалювального періоду, площу вашого будинку (приміщення), кількість енергії, яку ви витратили на опалення (кубів газу або гігакалорій), скільки віддали грошей з вашого бюджету за тепло, ваш тариф на електроенергію (за замовченням 0,75 – 100 кВт-год. та 1,40 – більше 100 кВт-год.).

Скориставшись калькулятором прибутковості, ви дізнаєтесь чи вигідно було б вам, використовувати для опалення майнінг-обігрівачі Hotmine CM-1 Smart Heater (клацніть калькулятор нижче та введіть необхідні параметри)

Результати розрахунку максимально наближені до реальності. В розрахунках враховуються середньодобові статистичні дані мережі Біткоїн і курсів валют.

Ми не можемо передбачити майбутнє, проте, ми можемо достеменно дізнатись, чи вірними були наші рішення в минулому.

В майбутньому Вас чекає новий опалювальний сезон 2020 – 2021

Сьогодні ви маєте вибір:

  • гарантовано і стабільно віддавати з вашого бюджету гроші за тепло, відповідно до тарифів, що встановлюють олігархи на монополізованому, централізованому енергетичному ринку;
  • чи побороти страхи і сумніви та перейти на новий рівень життя в еру децентралізованого суспільства і нових можливостей

Hotmine CM-1 Smart Heater

Поділіться цим калькулятором з вашими знайомими та друзями. 

Запитання пишіть в коментарях.

Якщо вас цікавить альтернативний обігрів вашого будинку, сповістіть нас про це заповнив цю форму:


Обігрівачі Hotmine CM-1 – Альтернативне опалення будинку обновлено: 30 Травня, 2020 автором: SchBit