В Австралії можна купити ліки за біткоїни

В місті Люгарно (Новий Південний Уельс, Австралія) в аптеці Lugarno Pharmacy можна купити ліки за Bitcoin, Ethereum та деякі інші криптовалюти.

Прийом оплати в криптовалютах забезпечує використання спеціального сервісу від компанії TravelByBit.

TravelByBit – це австралійська компанія, яка дозволяє мандрівникам оплачувати товари та послуги в зручній криптовалюті. Компанія розробляє туристичні маршрути та надає підприємцям касову платформу для прийома оплати в криптовалютах. Користувачами платформи від TravelByBit вже стали десятки підприємців, які продають різноманітні товари, від нерухомості та оренди житла, до оренди велосипедів та туристичних послуг.

TravelByBit є типовою компанією-посередником між покупцями за криптовалюти та продавцями за фіатні гроші. Оскільки компанія централізована, існують певні ризики для коштів клієнтів. Також необхідна верифікація компанії-підприємства, щоб отримати згоду на долучення до сервісу. Криптовалюти дозволяють приймати оплату минаючи послуги посередників, без верифікацій та дозволів. Будь-який підприємець може прийняти оплату в біткоїнах вже за 5 хвилин після пропозиції.

Якщо ви приймаєте оплату в біткоїнах, напишіть про це в коментарях.

В Австралії можна купити ліки за біткоїни обновлено: 9 Вересня, 2018 автором: SchBit