Британський дилер Stephen James BMW приймає Bitcoin

Все більше автосалонів по всьому світу приймають оплату за свої авто в біткоїнах. Особливою популярністю у біткоїн-магнатів користуються автомобілі Lamborghini, які продають за біткоїни числені дилерські мережі в США.

Stephen James BMW Group має п’ять дилерських компаній в Британії з продажу автівок. Кілька днів тому, Stephen James оголосив про можливість оплатити новеньку автівку BMW люкс класу біткоїнами.

Дилерська компанія приймає біткоїни через сервіс PitPay. PitPay є провідним світовим оператором платежів в біткоїн. Але система Біткоїн не потребує операторів, вона абсолютно незалежна і функціонує краще за будь які сервіси-обмінники подібні до PitPay.

Рішення Stephen James є ще одним гарним прикладом використання біткоїна в якості грошей, і не зайвим підтвердженням поширення біткоїна в світі.

Нагадаємо, що найдорожчою покупкою за біткоїни є покупка особняка в Майамі (Флорида, США) за 6 мільйонів доларів у біткоїнах.
Будинок Palazzetto у Римі виставили на аукціон і оцінили у 44 мільйони доларів США, але власник згоден прийняти оплату і у біткоїнах. Якщо Palazzetto куплять за біткоїни, то ця покупка стане найдорожчою покупкою за біткоїни в світі.

Екскурсія по будинку вартістю 44 мільйони доларів США в біткоїнах

Британський дилер Stephen James BMW приймає Bitcoin обновлено: 9 Вересня, 2018 автором: SchBit