AllianceBernstein криптовалюти не є фінансовою бульбашкою

AllianceBernstein – американська інвестиційна компанія, заснована більше 50 років тому, яка спеціалізується на керуванні довірених їм грошей. Клієнтами AllianceBernstein є як звичайні люди, так і великі підприємства. AllianceBernstein займається ґрунтовними дослідженнями світового фінансового ринку, та його розвитку. На компанію працює потужна команда фінансових аналітиків.

Сьогодні AllianceBernstein має десятки філій по всьому світу і сотні тисяч клієнтів, які довіряють цій компанії свої заощадження.

06.07.2018 аналітики AllianceBernstein опублікували доповідь в якій стверджують, що сьогоднішній розвиток криптовалют створює альтернативу Wall Street. В доповіді зазначається, що технологія блокчейн та вже існуючі фінансові інструменти засновані на цій технології створюють “паралельні фінансові мережі”, які є повною альтернативою існуючим фінансовим системам. І хоча нові фінансові системи засновані на технології блокчейн не мають суттєвого впливу на світову економіку, ми є свідками масштабної фінансової еволюції та глобальної заміни старої системи на більш прогресивну, нову.

Спеціалісти AllianceBernstein стверджують, що вже зараз спостерігається перетік фінансового капіталу в криптовалюти зі старих фінансових систем. Незважаючи на численні шахрайства і спекулятивні маніпуляції на ринку криптовалют, все більше великих інвесторів звертають увагу на унікальні фінансові властивості і можливості які надають криптовалютні ринки.

AllianceBernstein відмічають, що ринок криптовалют є глобальним, без кордонів, він працює 24/7, має природну корекцію проти шахрайських схем, яка є більш ефективною і динамічною за централізовану, яку намагається надавати регулятор.

AllianceBernstein звертає увагу на деякі конкретні криптовалюти. Наприклад, в звіті зазначається що Bitcoin був беззаперечно прийнятий світовим суспільством, як криптовалюта і ставити під сумнів фінансові якості біткоїна безглуздо.

Bitcoin – це перший, глобальний, недержавний, нерегульований фінансовий актив, який безвідмовно працює протягом майже 10 років, цілодобово. Він використовується в якості грошей по всьому світу і надає таку швидкість та безпеку фінансових переказів, якої немає ні в сучасній банківській системі ні в існуючих системах міжнародних грошових переказів.

В звіті AllianceBernstein підсумовують:

Незважаючи на численні шахрайства та регуляторні обмеження, які намагаються впровадити уряди, рух криптовалютних коштів мобілізував величезну кількість проектів, які створюють інфраструктуру нових фінансових мереж.

AllianceBernstein криптовалюти не є фінансовою бульбашкою обновлено: 9 Вересня, 2018 автором: SchBit