Дослідження Єльського університету: Кожен інвестор повинен мати в своєму портфелі не менше 6% біткоїнів

На думку професора економіки Єльського університету Алеха Цівінського, біткоїн має бути присутнім в кожному інвестиційному портфелі в кількості не менше 6%.

Для скептично налаштованих інвесторів, які не знають що таке біткоін, Цівінський пропонує мати в своєму інвестиційному портфелі від 1% до 4% біткоїнів, з метою диверсифікації ризиків.

Дослідження Цівінського збігається з дослідженням іншого економіста професора Драгана Босовича з Арізона. Він зазначає:

Інституційні інвестори визнають біткоїн як перспективні інвестиційні можливості, що буде стимулювати індивідуальних інвесторів. Це також спонукає споживачів та малий бізнес продавати та купляти товари за біткоїни.

Біткоїн краще за традиційні інвестиційні активи.

У дослідженні Цівінського “Risks and Returns of Cryptocurrencies”, на прикладі Bitcoin та Ethereum відзначається дуже позитивна якість криптовалют в порівнянні з традиційними акціями та облігаціями. Криптовалюти демонструють більший потенціал для відновлення вартості, незважаючи на їх високу нестабільність. Крім цього, криптовалюти доступні набагато більшій кількості людей ніж акції та облігації. Це створює величезний потенціал для зростання вартості криптовалют в майбутньому.

Як ви вважаєте, криптовалюти краще за акції, чому? Напишіть ваші думки в коментарях.

Дослідження Єльського університету: Кожен інвестор повинен мати в своєму портфелі не менше 6% біткоїнів обновлено: 9 Вересня, 2018 автором: SchBit