В Австралії можна оплачувати рахунки біткоїнами

Біткоїн та криптовалюти поширюються світом. Все більше людей починають розуміти переваги біткоїна як засобу зберігання власної купівельної здатності і накопичують заощадження в біткоїнах. Але настає час, коли треба щось купувати за біткоїни, витрачати біткоїн заощадження на оплату за товари чи послуги.

Щоб полегшити оплату біткоїнами створюються різноманітні обмінні сервіси, які є посередниками між світом криптовалют і світом в якому все ще приймають фіатні гроші.

В Австралії дві компанії об’єднали зусилля, щоб надати можливість оплачувати рахунки біткоїнами, незалежно від того, чи приймає продавець біткоїни. Cointree та Gobbill приймають біткоїни від клієнтів і сплачують рахунки від їх імені за поточим курсом.

Співзасновник компанії Gobbill Шендон Еванс вважає, що криптовалюти стануть частиною повсякденного життя людства вже найближчим часом. Операційний менеджер Cointree Джесс Рендон сказав, що компанія має власне рішення для оплати рахунків криптовалютами, але від партнерства з Gobbill очікується більша ефективність в інтеграції криптовалютних платежів з фіатною системою, спрощення процесу прийому оплати в криптовалютах для тих, хто раніше не мав досвіду з криптовалютними операціями. Як зазначив Джесс Рендон, у минулому році їх компанія провела криптовалютних операцій на суму близько 100 мільйонів доларів.

Рендон також зазначив, що незважаючи на падіння курсу біткоїна, та суттєві коливання, кількість криптовалютних операцій зростає, бо людям треба купувати товари і найкращий спосіб це зробити – купити товари за криптовалюти напряму.

Наразі, австралійський долар займає 14 місце в світі за обсягами криптовалютних операцій, і становить 0,11% від загального обсягу криптовалютних оборуток.

В Австралії можна оплачувати рахунки біткоїнами обновлено: 9 Вересня, 2018 автором: SchBit