Роберт Кійосакі: Насувається світова фінансова криза

Всесвітньо відомий інвестор та автор книг “Багатий папа, бідний папа” та “Квадрант грошового потоку” Роберт Кійосакі вважає, що насувається глобальна світова фінансова криза. Такої думки дотримуються і ряд інших відомих в світі економічних експертів. Попередження про світову кризу лунають вже кілька років поспіль.

Роберт Кійосакі зазначає, що долар США є безнадійною валютою на яку чекає крах. Альтернативою долару Кійосакі вважає золото, срібло та криптовалюти. Точну дату фінансової катастрофи назвати не можна, але вона вже поряд. Світовий ринок відчуває наближення економічної кризи, що проявляється в численних економічних ознаках цього процесу.

На жаль, у 2000 році ми зіткнулись з фінансовим крахом під назвою ДотКом. У 2008 році світ здригнувся від фінансової кризи нерухомості. Наступна криза буде найбільшою в історії людства.

Постійний друк доларів США тільки роздуває фінансову бульбашку державних грошових сурогатів.

У 1971 році Ніксон скасував золотий стандарт, в результаті чого, долар США перетворився на фальшиві розфарбовані папірці. І друк державних грошей урядами то є серйозна проблема. Найкраща стратегія в докризовий період, позбутись державних грошових сурогатів, обміняти їх на золото, срібло, або інший обмежений ресурс такий як біткоїн.

Нагадаємо кілька попереджень про світову фінансову кризу від досвідчених бізнесменів та експертів в сфері фінансів:
– В квітні 2018 року, засновник компанії Microsoft Білл Гейтс сказав, що фінансова криза подібна до кризи 2008 року неодмінно відбудеться.
– У 2017 році один з засновників Quantum Fund Джим Роджерс заявив, що наступна фінансова криза буде найгіршою в історії людства.
– Номі Прінс (колишній менеджер Goldman Sachs) попереджає про наступну фінансову кризу, яка зруйнує світову економіку.
– Нещодавно Goldman Sachs зробила заяву, що світові фондові ринки рухаються до масової катастрофи.

В часи фінансових криз найбільше втрачають прості, звичайні люди. Саме робітники, бізнесмени, пересічні громадяни оплачують збитки тих, хто спричинив фінансову кризу своїм регулюванням. Державна система регулювання є класичною фінансовою пірамідою, саме тому, ті хто стоїть на вершині цієї піраміди, навіть не відчувають фінансової кризи, а розплачуються за все ті, хто є основою державної фінансової піраміди.

Як же захиститись від фінансової кризи пересічній людині, як вийти з під впливу державної фінансової піраміди? Відповідь на це питання доволі проста: “Відмовтесь від того, що контролює держава, на користь активу, який державна система не здатна контролювати.”

Біткоїн не контролюється державою жодної країни світу. Біткоїн належить тільки власнику. Біткоїн є обмеженим ресурсом, його не надрукуєш. Тому біткоїн – це порятунок від світової фінансової кризи.

Роберт Кійосакі: Насувається світова фінансова криза обновлено: 9 Вересня, 2018 автором: SchBit