Біткоїн vs державна освіта

Починається новий навчальний рік. Переважна більшість сприймає перше вересня як день знань, вітають школярів зі святом, святкують в кафе, дарують подарунки до школи.

Та чи насправді перше вересня є святом? Державна середня освіта тягнеться 12 років, отримання вищої освіти ще 5 років. Загалом дитина витрачає до 17 років свого життя на державну освіту.

Яка мета навчання у школі, університеті? З якою метою витрачається купа часу та грошей на освіту дитини?

В сучасній Україні, освіта є даниною традиціям. “Так треба”, “а що люди скажуть”, “буде чимось зайнятий”, “батькам видніше яка професія буде кращою для дитини”, “треба гарно вчитись, щоб потім знайти хорошу роботу” – це найпопулярніші аргументи батьків, які нібито повинні стати мотивацією для для навчання дитини.

Справжня мета освіти – знання задля отримання грошового прибутку. Якщо ви, чи ваша дитина отримала знання і не знає, як заробити гроші за допомогою цих знань – це не освіта, а марна трата часу та грошей.

Марна трата часу та грошей – саме так можна охарактеризувати ті 17 років, які дитина навчається в державній освітній системі. Середня та вища освіта в Україні перетворилась на прикру формальність, фейк, фінансовий грошовий гачок підриманий державною системою.

По закінченні школи, переважна більшість дітей не знають чим хочуть займатись в житті, як будуть заробляти гроші за допомогою отриманих знань. Університетська освіта перетворилась на гонитву за балами, заліками, здачу екзаменів через хабарі, вмовляння, ошукування викладачів. У більшості сучасних українських студентів немає навіть думки про те, яким чином за допомогою отриманих знань вони зароблятимуть гроші.

17 років часу, нервів, десятки тисяч гривень і в результаті, людина на вулиці з освітою, якість якої гарантована та підтверджена державою, яка взагалі не знає що робити далі, як заробити грошей за допомогою отриманих знань.

Таким чином в Україні працюють продавці, прибиральники, водії, перукарі манікюрниці, посудомийки, офіціанти, слюсарі, зварювальники, токарі з вищою економічною, інженерною, гуманітарною, педагогічною освітою.

Хіба це нормально, як ви вважаєте? Напишіть ваші думки з цього приводу в коментарях.

“Гроші не головне!” – чи не найголовніший меседж державної пропаганди, в тому числі і через освіту. В сучасній освіті, з першого класу і до 5 курсу універу, жодного натяку на використання знань для отримання грошового прибутку. Навіть на економічних факультетах, студентам надають застарілу, помилкову інформацію про гроші та економіку.

От і виходить, що витративши 17 років та купу грошей, людина вимушена заново вчитись, отримувати досвід, становитись спеціалістом в якійсь справі зі справжньою метою – з метою отримання прибутку. Але витрачений час та гроші вже не повернеш, і далеко не всі можуть перевчатись заново у 25-30 років, коли є сім’я, дитина, купа справ. Життя перетворюється на буденні справи, клопоти, битовуху, безгрошів’я.

Хіба таке майбутнє ви хочете своїм дітям, відправляючи їх в перший клас державної школи?

До чого тут Біткоїн? – запитаєте ви.

Суть економічних стосунків полягає в отриманні прибутку. Схильність до економічних стосунків закладена на генетичному рівні. Всі діти мають схильність до економічних стосунків, до отримання прибутку. Але державна пропаганда, освіта, спотворене світосприйняття батьків, державні обмеження щодо фінансової активності дітей пригнічують цю природну схильність.
Однак діти все одно намагаються реалізувати економічні стосунки у своїй дитячій діяльності. Згадайте марки, вкладиші, монети, календарики… Кожен має подібний шкільний досвід економічних стосунків.

Біткоїн доступний кожному, навіть дітям. Саме доступність використання біткоїна, надає унікальну можливість дітям, організовувати економічні стосунки з використанням справжніх грошей, в своєму дитячому колективі. Якщо ви школяр, і вам цікаво мати біткоїни – будь ласка, відчуйте себе вільною людиною, яка сама приймає рішення, заведіть біткоін гаманець, виконуйте роботу, продавайте товари і отримуйте оплату на ваш особистий рахунок в біткоїнах.

Використовуючи біткоїн, дитина, ще в шкільному віці, зрозуміє ціну знанням, матиме справжню, природну мотивацію до навчання – отримати прибуток використовуючи знання! А не просто так, заради патріотичної мети, тому, що батьки сказали, чи на благо держави.

Заробити перші біткоїни, а точніше частинки біткоїнів “сатоші” на ваш біткоїн рахунок, ви можете клікаючи рекламу, та виконуючи завдання на сайтах “біткоїн кранів”, це нудна і довга робота за яку платять копійки, так ви можете заробити 50-60 грн в біткоїнах за два-три місяці, клікаючи по рекламі кожної години. Також, для школярів, варіантом заробити перші біткоїни може стати виконання різних завдань, наприклад, рознести листівки по поштовим скринькам, роздати перехожим на вулицях, поділитись рекламою певних сайтів в своїх соціальних мережах, зробити домашнє завдання іншому школяру.
Загалом, варіантів заробити біткоїни безліч, і вони такі ж самі, як і варіанти заробити гривні, але з біткоїном зробити це легше, бо немає заборон, обмежень та непотрібні дозволи.

Остерігайтесь інвестиційних фондів, вигідних пропозицій вкласти гроші, ІСО, купити альткоїнів з перспективою росту, трейдингу на невідомих сумнівних платформах та біржах – все це є шахрайством.

Інформація про систему Біткоїн та безпеку його використання в повному обсязі є на нашому сайті в розділі меню “BITCOIN НАВЧАННЯ”. Якщо ви школяр і у вас виникли питання, щось не зрозуміло, потрібні відповіді – приєднуйтесь до телеграм чату Школи Біткоїн та задавайте конкретні питання – https://t.me/schoolBitcoin

В Україні, поки що, до біткоїна відносяться як до МММ, жахаються. Причина цього у відсутності знань. І хоч в інтернеті є достатня кількість інформації про систему Біткоїн та її використання, сформовані пропагандою стереотипи заважають людям звернути увагу на Біткоїн та отримати необхідні знання.

А як справи з біткоїн-освітою за кордоном, в інших країнах?

Біткоїн освіта в інших країнах більш розвинута ніж в Україні. Біткоїн та технологія блокчейн привертає увагу провідних університетів світу. Все більше університетів починають приймати оплату за навчання в біткоїнах. Створюються кафедри з вивчення та вдосконалення технології блокчейн, в навчальну програму впроваджують початкові курси з криптовалют та технології блокчейн, які знайомлять студентів з базовими знаннями та правилам безпечного використання.

Нещодавно CoinBase провели дослідження. Виявилось, що 21 заклад (42%) з 50 топових університетів світу мають хоча б один курс з криптовалют та технології болкчейн. Наприклад Стенфорд має 10 курсів, Корнел – 9 курсів з криптовалют.

Якщо ви студент українського університету, спробуйте запитати своїх викладачів, що вони думають про біткоїн… Напишіть їх відповідь в коментарях до цієї статті, із зазначенням назви університету. Вийде цікаве дослідження за участю наших читачів-студентів.

Сучасні студенти по всьому світу зацікавлені в використання криптовалют, розмірковують про економічні проблеми світу, піклуються про своє майбутнє. Крім цього, однією з причин зацікавленості студентів в знаннях про криптовалюти та технологію блокчейн, є більш широкий ринок праці. Криптовалютна індустрія, та бізнес відчуває брак спеціалістів з технології блокчейн і готові платити високі зарплати спеціалістам. Також, економічна свобода, яку надає біткоїн, стирає економічні кордони, тому сучасний студент може знайти роботу в інтернеті і отримувати оплату в криптовалютах.

18% опитаних студентів, з топових університетів світу, заявили, що мають заощадження в криптовалюті.

Не варто ігнорувати біткоїн, економічну свободу, знання, які вигідні вам і роблять вас більш заможними. Зволікаючи з отриманням знань про Біткоїн, ви втрачаєте час, гроші, перспективи. Долучайтесь до системи Біткоїн, використовуйте біткоїн у повсякденному житті для заощаджень та ведення бізнесу. Продавайте ваші товари за біткоїни, і сповістіть про можливість оплати быткоънами ваших клієнтів.

Не забудьте підписатись на розсилку повідомлень про нові статті з сайту Школи Біткоїн.

Чекаємо на ваші коментарі та запитання.

Біткоїн vs державна освіта обновлено: 9 Вересня, 2018 автором: SchBit