Школа Біткоїн – ваші знання про Біткоїн та його практичне використання

Школа Біткоїн – проект був заснований у вересні 2017 року.

Мета проекту Школа Біткоїн – надати достовірну інформацію про функціонування системи Біткоїн та її ідеологічне призначення.

Знання і розуміння ідей економічної свободи закладених в роботу системи Біткоїн, технічних аспектів її функціонування, допоможуть безпечно використовувати біткоїн в повсякденному житті та мати з цього фінансову вигоду для Вас і ваших близьких.

Сайт Школа Біткоїн містить всю необхідну інформацію про систему Біткоїн і практичне використання біткоїна з користю для Вас. На сайті Школи Біткоїн ви знайдете корисні статті про біткоїн, історія розвитку системи Біткоїн, історія розвитку майнінга біткоїна, біткоїн історії з реального життя людей, найважливіші події світу криптовалют, новини розвитку біткоїна в світі.

Школа Біткоїн розглядає такі питання ідеології та функціонування системи Біткоїн:

  • Що таке гроші? Історія розвитку грошей. Сучасні гроші. Біткоїн як наступний етап розвитку грошей;
  • Функціонування системи Біткоїн. Що таке нода, блокчейн, майнінг. Яке значення вони мають в системі Біткоїн, як функціонують та взаємодіють один з одним. Недоліки системи Біткоїн та шляхи їх вирішення.
  • Практичне використання системи Біткоїн. Як безпечно зберігати біткоїни? Як користуватись біткоїн гаманцем, приймати та відправляти платежі? Як обрати біткоїн гаманець? Де купити біткоїни, де витратити біткоїни, як заробити біткоїни?
  • Майнінг біткоїна як спосіб отримання прибутку. Розрахунки рентабельності майнінгу.

Школа Біткоїн проводить навчальні лекції про систему Біткоїн, безпеку зберігання та користування біткоїном. Школа Біткоїн проводить практичні заняття з використання біткоїна за такими темами:

  • Як і де купити біткоїн;
  • Як приймати оплату в біткоїнах за ваші товари та послуги з дотримання безпеки;
  • Як оплачувати товари та послуги біткоїнами. Комісії за транзакції;
  • Як створити холодний гаманець. Безпечне використання біткоїн-адрес холодного біткоїн гаманця.

Якщо вас цікавлять лекції чи практичні заняття які проводить Школа Біткоїн, звертайтесь за електронною адресою: bitcoinschoolua@gmail.com

Школа Біткоїн проводить заняття індивідуальні і групові для будь-якої вікової категорії. Можливий виїзд в будь-яку точку України. Якщо вас зацікавили лекції чи практичні заняття Школи Біткоїн, напишіть нам за вище вказаною електронною адресою.

Поділіться посиланням на дану сторінку з вашими друзями, знайомими, колегами, можливо їх зацікавить ця інформація і вони будуть вам вдячні.

Школа Біткоїн – ваші знання про Біткоїн та його практичне використання обновлено: 18 Вересня, 2018 автором: SchBit