Біткоїн – це гроші доступні всім, а не клуб за інтересами для обмеженого кола людей

Коли починаєш розповідати людині про біткоїн, можна помітити реакцію недовіри і відношення до біткоїна, як до організації, в яку затягують. Людина жахається, одразу починає казати, що її це не цікавить, не маючи жодного уявлення про те, що таке Біткоїн. Таке відношення до інформації про біткоїн через бар’єр у світогляді, який заважає дізнатись про щось більш вигідне і зручне, ніж державні гроші і банківська система.

Насправді, Біткоїн не організація, немає директора Біткоїна, немає сайту, немає офісу з працівниками. У Біткоїна відсутні державні дозволи на існування, відсутня державна реєстрація, немає ліцензій та державних перевірок, немає державних законів, в межах яких існує Біткоїн. Біткоїн навіть не піраміда МММ, бо немає реферальної програми та пірамідальної ієрархічної структури підключення до системи. Вам непотрібно купувати пакети монет на 100, 200, 500 доларів. Але саме така картина виникає у людини, як тільки вона чує слово Біткоїн.

Що таке Біткоїн? Біткоїн – це гроші і грошова система одночасно.

Грошима біткоїн зручно користуватись, набагато зручніше за звичайні нам фіатні гроші, чи їх електронні еквіваленти в банківській системі. Наприклад, ви можете завести біткоїн гаманець за 5 хвилин і на це непотрібні ні дозволи, ні ваши особисті дані, не потрібен пакет документів, справка про прибутки, не треба чекати схвалення.
Транзакції в системі Біткоїн не мають відсоткових комісій, комісію ви встановлюєте власноруч і її розмір визначається особисто вами, на основі ваших потреб та стану ринку біткоїн транзакцій.За допомогою системи біткоїн ви можете відправити будь-яку грошову суму в будь-яку точку світу за лічені хвилини з мінімальною комісією. 1 гривня, чи 100000000 гривень не має значення, ви зможете відправити їх з комісією, наприклад, 0,5 грн.

Хіба це не зручно, хіба це не вигідно? Напишіть в коментарях ваш погляд.

Спробуйте відправити 100000000 грн. ваших особистих грошей, через банківську систему в інший кінець світу… Ви уявляєте, що вас чекає при такій спробі? Відправити будь-яку суму у біткоїна легко і безпечно. Ніхто не може блокувати відправлені біткоїни, ніхто не зможе перехопити їх на шляху від відправника до отримувача, ніхто не зможе заборонити вам розпоряджатись вашими біткоїнами.

Саме так! В системі Біткоїн, гроші належать тільки вам! На відміну від державних грошей та банківської системи, ви одноособово маєте контроль над вашими біткоїнами і відповідаєте за їх безпеку. Ваші біткоїни нікуди не зникнуть з вашого біткоїн-рахунку, не буде повідомлення типу “Немає грошей!”, “Ваші кошти заблоковані!”, “Відвідайте офіс Банку”. Біткоїн не збанкрутує, як безліч банківських установ. Жодна держава світу не конфіскує ваші біткоїни, як у 90-х конфіскували радянські заощадження, бо немає центру який би контролював систему Біткоїн.

Хіба це не краще за банківську систему і державні гроші?

Щоб використовувати біткоїни в якості грошей, які не мають обмежень і оплачувати біткоїнами товари – достатньо смартфону та підключення до інтернету. Особисті перекази, стихійні ринки, прийом оплати на сайті, кафе, магазини, туристичні подорожі – будь де можна легко оплачувати біткоїнами. Не потрібно купувати спеціальне дороге обладнання (pos-термінали і інше) створене для взаємодії з банківською системою, непотрібні дозволи, непотрібно йти до банку та відкривати спеціальні рахунки, сплачувати за використання рахунку. Все просто – завантажили біткоїн-гаманець і вже можете продавати ваш товар за біткоїни. При цьому, в ціну вашого товару непотрібно закладати витрати на обслуговування системи прийому платежів через банківські картки. Користуватись біткоїном легко навіть дітям.

Невже ви обираєте те, що складне і дороге замість простого та дешевого?

Для використання біткоїна непотрібно бути членом якогось біткоїн-клубу, мати якісь специфічні знання, недоступні звичайній людині. Достатньо мінімальних знань про безпеку і користування біткоїнами.

Як бачите, Біткоїн доступний кожному і немає перепон на шляху до його використання.

Але чому люди скептично відносяться до біткоїна? Чому більшість не довіряє системі Біткоїн, порівнює її з фінансовими пірамідами? Чому використовують те, що збиткове і ризиковане, замість більш надійного і вигідного?

Відповідь проста: Відсутність знання про Біткоїн.

Відсутність знань – це ваші збитки!
Людей вдається ошукувати всім, від політиків і держави, до вуличних шахраїв саме завдяки відсутності знань. Тому не ігноруйте знання про Біткоїн. Дізнайтесь, що таке Біткоїн, як працює Біткоїн, як користуватись Біткоїном. На нашому сайті є вся необхідна базова інформація про Біткоїн.

Коли ви дізнаєтесь що таке Біткоін – ви будете вражені…

Використовуйте Біткоїн в повсякденному житті, для зберігання купівельної здатності ваших заощаджень, для розрахунків за товари та послуги в біткоїнах. Сповістіть ваших клієнтів, що не відмовитесь приймати оплату за ваш товар в біткоїнах. Розповсюджуйте інформацію про Біткоїни – гроші, які повертають людям свободу в здійснені економічних відносин.

Біткоїн – це гроші доступні всім, а не клуб за інтересами для обмеженого кола людей обновлено: 12 Вересня, 2018 автором: SchBit