Добрива для рослин за Bitcoin

Що можна купити за Bitcoin? Це запитання часто запитують скептики біткоїна, сподіваючись отримати непевну відповідь. Насправді за Біткоїн можна купити все. Проте, біткоїн ще недостатньо розповсюджений в якості грошей в суспільстві.

Проблема пасивного прийняття біткоїна в якості грошей суспільством криється в нав’язаних стереотипах і викривлених уявленнях людей про гроші, необізнаністю людей про біткоїн і його використання в якості грошей.

Незважаючи на проблему прийняття біткоїна, поступово, все більше людей використовують біткоїн як гроші, для оплати за товари та послуги. Продукти харчування, електроніка, житло, одяг, туристичний відпочинок, кафе, бари, ресторани по Україні приймають біткоїн в якості оплати.

Якщо ви розібралися в питанні, “Що таке Біткоїн?” то вже не відмовитеся прийняти оплату за ваш товар в біткоїнах. Підприємці, які дізналися про біткоїн готові продавати свої товари за біткоїни з суттєвою знижкою.

Наприклад, виробник добрива для рослин СЕМИКВІТКА продає добриво за біткоїни з 15% знижкою і безкоштовною доставкою.

Добриво СЕМИКВІТКА представляє собою концентрований розчин комплексу макро- (нітроген N, фосфор P, калій K) та мікро-елементів (бор B, магній Mg, сульфур S, манган Mn, ферум Fe, купрум Cu, цинк Zn, молібден Mo), які живитимуть ваші рослини, забезпечуючи активний розвиток, врожайність, захист від хвороб викликаних дефіцитом мікро-елементів (хлороз, передчасне опадання лится і інш).

Використовуючи мінеральні комплексні добрива для рослин СЕМИКВІТКА для живлення кімнатних рослин, тепличних рослин, рослин в оранжереях, прибудинкових клумбах, городніх рослин, ви матимете здорові рослини та гарні врожаї.

Окріп, петрушка, бульба, огірки та томати за біткоїни на ринках України будуть показником достатньо активного прийняття біткоїна суспільством в якості грошей. Добриво для рослин за біткоїни наближає час масового прийняття суспільством біткоїна в якості грошей, бо дозволяє виробляти рослинні продукти харчування без участі державних систем.

Ви вирощуєте рослини на продаж, з використанням добрива за біткоїни і продаєте ваш товар за біткоїни – цей ланцюжок не містить посередника держави, або використання державних систем.


Добрива для рослин за Bitcoin обновлено: 10 Травня, 2020 автором: SchBit