На Бессарабському ринку в Києві приймають біткоїн за товари

Біткоїни кращі за державні гроші, вони вигідніші для пересічного українця, біткоїни належать своєму власнику, їх приймають в усьому світі. Кількість підприємців, які вирішили приймати біткоїни в якості оплати за товари та послуги постійно збільшується. Тепер і на українському ринку можна купити звичайні товари, овочі, фрукти та інше, за біткоїни.

В Києві на Бессарабському ринку, овочі та фрукти можна купити за біткоїни. Біткоїни за товари будуть приймати в кількох торгових точках на ринку.

В якості платформи для прийому криптовалюти використовують платіжний сервіс Paytomat. Компанія Paytomat розробляє програмне забезпечення для прийому криптовалют, в тому числі і за допомогою POS-терміналів. Система бере 0,2% за кожну транзакцію. Як зазначив директор з розвитку бізнесу компанії Paytomat Андрій Великий, розрахуватись за товари можна буде в трьох торгових точках на ринку. Оплачувати можна не тільки біткоїнами але і кількома іншими криптовалютами, таким як XEM, LTC, DASH, WAVES, ETH, BCH, NANO, ZEN, DCR, XZC, Dimecoin, Smartcash, BTG та EOS.

За словами Андрія, якщо цей експеримент виявиться успішним, то такий спосіб оплати впровадять і на інших ринках.

Подібний платіжний сервіс по суті є обмінником. Продавець може отримувати оплату в гривні з моментальним обміном за встановленим в системі курсом. Подібні платіжні сервіси є своєрідним містком між фіатними грошима та криптовалютами, а також, вони вирішують “проблему” волатильності криптовалют. Підприємці, які бояться волатильності криптовалют, можуть сміливо використовувати такий сервіс.

Відомим схожим сервісом є австралійська компанія TravelbyBit.

Нагадаємо, що приймати біткоїн в якості оплати за товари та послуги може будь хто за власним бажанням. Це дуже легко. Достатньо встановити биткоїн гаманець на ваш пристрій та ознайомитись з Інструкція: Прийом оплати в біткоїнах.

Чи підете ви на Бессарабський ринок, щоб перевірити цю інформацію? Якщо так, не забудьте сфотографувати та зняти відео, як ви купляєте товар за біткоїни. І залишайте ваші враження, фото та выдео в коментарях.

На Бессарабському ринку в Києві приймають біткоїн за товари обновлено: 9 Вересня, 2018 автором: SchBit