Запоріжжя – квартири за біткоїни

В Україні можна купити квартири за біткоїни. ЖК “Ренесанс” – запорізький забудовник, який продає квартири за біткоїни. На сайті ЖК “Ренесанс” rene.com.ua сьогодні з’явилось відповідне повідомлення. Все більше підприємств, великих і малих бізнесів переходить на розрахунки біткоїнами, бо розраховуватись біткоїнами вигідно та зручно. Мінімально можлива комісія, безпека транзакції, неможливість відмінити платіж роблять біткоїни дуже зручним платіжним засобом.

Рішення продавати квартири за біткоїни, компанія прийняла щоб привернути увагу працівників IT-сфери та фрилансерів. Айтішники не прив’язані до місця роботи, головне доступ до інтернет, зручні умови та натхнення. Тому ЖК “Ренесанс” прийняло рішення піти на зустріч потенційним клієнтам.

Подробиці процесу покупки квартири за біткоїни можна дізнатись в офісі ЖК “Ренесанс”, або запитати через Viber за телефоном +380500105002.

І ви не відкладайте рішення про можливість розрахунку за ваш товар біткоїнами. Сповістіть ваших клієнтів, що ваш товар можна оплатити біткоїнами, і будьте готові до розширення клієнтської бази.

Запоріжжя – квартири за біткоїни обновлено: 28 Вересня, 2018 автором: SchBit