Єльський університет інвестує в криптовалютний фонд близько 400 мільйонів доларів США

Єльський університет, який є другим університетом в світі за величиною фінансових статків (оцінюється в 25,4 мільярда доларів у 2016 році), інвестував в криптовалюти близько 400 мільйонів доларів за останні кілька місяців. Про це повідомляє в своїй доповідді Bloomberg від анонімних джерел.

Єльський університет інвестував в криптофонд Андреєссена Горовиця “Парадигма”. В цей фонд також інвестували Ivy League, Fred Ehrsam (співзасновник Coinbase), Метт Хуан (колишній партнер у Sequoia Capital), і Чарльз Ноєс, який раніше працював у Pantera Capital. Як повідомляє The Wall Street Journal, Метт Хуан залишив Sequoia щоб приєднатися до створення нового фонду в червні.

Чарлз Ноес заявив, що криптовалютний фонд “Парадигма” має на меті інвестувати в криптовалюти, блокчейн проекти та інфраструктуру, які знаходяться на ранній стадії розвитку.

За офіційним зверненням Yale не підтвердив точну суму інвестицій в криптовалютний фонд Андреєссена Горовиця.

Нагадаємо, що в червні 2018 року, професор Єльського університету Алеха Цівінські поділився дослідженнями, результатом яких став висновок, що інвесторам варто інвестувати в біткоїн і інші криптовалюти не менше 6% від інвестиційного портфелю, навіть якщо вони скептично ставляться до криптовалют. Мета інвестицій в криптовалюти, як мінімум, диверсифікація ризиків, які вірогідні зі стану сучасної економічної системи.

Школа Біткоїн черговий раз нагадує: “Біткоїн доступний кожному”. Будь-хто може інвестувати в біткоїн хоч 10 гривень. Біткоїн – це гроші які належать тільки Вам!

Єльський університет інвестує в криптовалютний фонд близько 400 мільйонів доларів США обновлено: 14 Жовтня, 2018 автором: SchBit