Гарвард, Стенфорд, MIT інвестують в Біткоїн

Взявши приклад з Єльського університету, більше п’яти провідних університетів Сполучених Штатів Америки почали інвестувати свої фонди в криптовалюти.

Найбільш відомі інститути Америки готові інвестувати в індустрію біткоїна та інших криптовалют. Гарвардський університет, Массачусетський технологічний інститут і Стенфордський університет вже відкрито інвестують у біткоїн та криптовалюти і не буде дивним, коли до лав крипто інвесторів приєднаються і інші ВУЗи світу.

Крім великих університетів Yale, MIT, Гарвард та Стенфорд, за підтвердженою інформацією, ще два університети мають інвестиції як мінімум в біткоїн, це Університет Кароліни та Дартмутський коледж. Кожен з вищезгаданих університетів має інвестиції на десятки мільйонів доларів, при цьому інвестиції не тільки безпосередньо в криптовалюти, а й в розвиток криптовалютних компаній.

Інвестиції провідних університетів світу в біткоїн і криптовалютну індустрію мають особливе значення і є ознакою неминучого розвитку криптовалют в реальному сучасному світі.

Журналіст Джон Віктор пояснив увагу провідних університетів світу до криптовалют, як ознаку довіри до крипто індустрії. Він написав:

“Інвестування в криптовалюти таких поважних інвесторів як провідні університети свідчить про значну зміну настроїв інвесторів щодо класу активів, так само, як за останні десять років установи стали більш готові інвестувати в приватні технічні компанії. Університети які інвестували в криптовалюти є своєрідним індикатором довіри до криптовалют і їх надійності як інвестиційного активу.”

Поки пересічні громадяни з недовірою і острахом дивляться на біткоїн, бояться використовувати його за призначенням як гроші або для зберігання заощаджень, інвестори, підприємства, фонди, приватні підприємці і навіть освітні заклади по всьому світу бачать в біткоїні і криптовалютах економічне майбутнє світу та наступний етап еволюції грошей.

Гарвард, Стенфорд, MIT інвестують в Біткоїн обновлено: 1 Листопада, 2018 автором: SchBit