Податковий борг студента за криптовалютні операції $400000

Анонімний користувач, який зазначив, що він студент коледжу, опублікував на Reddit свою історію і попросив поради, що робити, коли стикаєшся з вимогою сплатити податки від прибутку з криптовалютних торгів.

Як зазначено в повідомленні, студент, який живе в Каліфорнії, в минулому році помістив у Coinbase 5000 доларів і купив на них криптовалюту. До кінця 2017 року, студент обміняв криптовалюту знов на долари, і кількість доларів склала величезну суму у 880000 доларів.

Студент, захоплений азартом, продовжував “гратись” в інвестора і вкладав в різноманітні ІСО проекти з метою збагатитись, але в кінцевому підсумку втратив частину прибутку, залишившись зі статками в розмірі 125000 доларів.

Але вимога держави віддати податки з криптовалютних операцій нікуди не зникла і зі студента тепер вимагається 400000 доларів податків станом на 2017 рік. Студент зазначає, що не знав, не думав і не вміє формулювати податкові декларації. Крім цього, студент звертає увагу, що просто торгував в межах біржі, і ніколи не виводив долари на свої банківські рахунки. Всі офіційні прибутки, які мав студент, це 12 доларів на годину працюючи неповний робочий день.

У відчаї хлопець звернувся за порадою до спільноти Reddit.

В коментарях йому пропонували найняти податкового фахівця, вказували на набуття життєвого досвіду з цієї ситуації, пропонували варіанти перерозподілу податкових виплат з відстрочкою.

Податки це грабунок вашого майна державою. Не існує гарантій чи законів, які б захистили вас від цього грабіжника. Якщо ви маєте прибуток, державний грабіжник прийде і скаже, що ви винні йому сплатити данину. І буде знайдено закон, розпорядження, вимогу яка виправдає державне пограбування і про яку ви не знали.

Порада полягає в тому, що не варто гратись в криптовалюту з державою, в межах держави. Криптовалюти поза межами впливу держав і схопити вас можуть тільки в тому випадку якщо ви користуєтесь підпорядкованими державам, централізованими сервісами обміну криптовалют та криптовалютними біржами типу Coinbase.

Не зберігайте ваші кошти на біржах, намагайтесь не користуватись банківськими картками, домовляйтесь про оплату товарів та послуг біткоїнами. В межах криптовалютної системи, держави нічого не можуть побачити чи пограбувати вас.

Податковий борг студента за криптовалютні операції $400000 обновлено: 5 Листопада, 2018 автором: SchBit