Кредити під заставу біткоїнів

Чи можна довіряти Біткоїну? Чи не зникне біткоїн як піраміда МММ? Ви відчуваєте острах, сумніваєтесь чи варто зв’язуватись з біткоїном?

Які аргументи можуть переконати вас, що Біткоїн це надовго? Ось один з таких аргументів…

Відомо, що більше 5% канадців мають інвестиції в біткоїн. Тому ринок послуг з оплатою біткоїнами зростає в цій країні.

Канадська компанія Ledn Inc. почала давати позику в доларах підприємцям та приватним особам під заставу біткоїнів.

Ledn Inc. заснована біткоїн ентузіастом Маурісіо Ді Бартоломео. Мета компанії – заповнити прогалину на ринку грошових позик, для клієнтів, які з тих чи інших причин не можуть взяти позику через традиційний банківський сектор.

Першим клієнтом Ledn Inc. стала компанія Bylls з процесором оплати Bitcoin, що працює на Сатоші Порталі. Френсіс Пуліо, генеральний директор Satoshi Portal, пояснив, що як компанія з прибутком в Bitcoin, він ніколи не міг використовувати капітал для реінвестування. Використання біткоїнів в якості застави під кредит, означає, що компанія не повинна продавати свої монети щоб отримати фіатні гроші на розвиток. Завдяки кредиту в фіатних грошах під заставу біткоїнів на розвиток бізнесу, ви зберігаєте свої біткоїни у своїй власності і отримуєте необхідне інвестування для розвитку, це вигідно.

Існує і ряд ризиків при використанні цього альтернативного методу отримання кредитів. Один з них – безпека зберігання біткоїнів. Ledn Inc. зберігає біткоїни в холодних біткоїн гаманцях, що забезпечує захист від хакерів. Також існує ризик, що клієнт відправить заставні біткоїни на біткоїн адресу з помилкою і компанія Ledn Inc. не отримає заставу.

Волатильність ринку також є ризиком для обох сторін кредитної угоди. Але не слід забувати, що в будь-якій справі існують ризики, і ступінь ризиків при роботі з біткоїнами не більша, за ризики які вас чекають в стандартній фінансовій системі.

Ledn Inc. не єдина компанія в світі, яка пропонує позики під заставу біткоїнів. В США є компанія Unchained Capital, яка також надає кредити під заставу біткоїнів, але її цільовими клієнтами є ринкові інвестори.

Незважаючи на ризики, ці нові фінансові послуги на ринку пропонують абсолютно новий спосіб фінансування, визначаючи біткоїн в якості матеріального активу, якому можно довіряти в довгостроковій перспективі. Такий спосіб фінансування надає нові можливості для розвитку компаній, які не можуть скористатись традиційним кредитування із за регуляторних вимог та жорстких правил класичної фінансової системи.

Кредити під заставу біткоїнів обновлено: 6 Листопада, 2018 автором: SchBit