421-річний палац на Мальті продають лише за біткоїни

Мальті, безсумнівно, вдалося позиціонувати себе як одну з найбільш дружніх країн до біткоїна та інших криптовалют.
Незважаючи на зниження курсу біткоїна, власник палацу вартістю в 3 мільйони доларів США у Валлетті, Мальта, відмовляється приймати що-небудь, крім біткойнів. За словами власника, будівля має вік 421 рік, і цей палац може бути використаний для різних цілей, будівля має комерційні дозволи на різноманітні види діяльності та була відремонтована, щоб гарантувати її стабільність, зберігаючи свою архітектурну автентичність та традиційну привабливість.

Власник будівлі приймає лише біткоїн, проте, на думку місцевого експерта з нерухомості, це простіше сказати, ніж зробити. Директор з розвитку бізнесу та маркетингу одного з агентств нерухомості Мальти зазначає, що важко задовольнити як продавця, так і покупця якщо угода здійснюється з використанням криптовалют, особливо для великих пропозицій. Крім того, він констатує, що волатильність криптовалют є проблемою, оскільки угоди з нерухомості вимагають часу для оформлення документів. Зміна курсу криптовалюти у цей період може викликати додаткові проблеми в домовленостях.

Незважаючи на це, власники нерухомості в усьому світі все частіше зацікавлені приймати біткоїн як спосіб оплати. Наприклад баронеса Мішель Моне та Даг Барруммен розпочали будівництво 223000 квадратних метрів нерухомості в Дубаї та прийматимуть біткоїн в якості оплати за оренду житла.
Зовсім недавно особняк площею, майже у 1000 квадратних метрів, що знаходяться поруч з парком “Ріверсайд” в Манхеттені, був виставлений на ринок на загальну суму 15,9 мільйонів доларів, продавець запевнив, що він згоден продати нерухомість за біткоїни.
Один з найбільших об’єктів, про які було оголошено на продаж як за готівку, так і за біткоїни, це особняк 16-го століття в Римі, площею 1780 квадратних метрів, за ціною у 42 мільйони доларів США.

421-річний палац на Мальті продають лише за біткоїни обновлено: 22 Листопада, 2018 автором: SchBit