Мережа кінотеатрів в Таїланді Major Cineplex прийматиме криптовалюти

Найбільша мережа кінотеатрів Таїланду Major Cineplex інтегрує платежі в крипто-валютах. Відвідувачі зможуть купувати все, від квитків до попкорна за біткоїни та інші цифрові валюти.

Інтеграція крипто валют в бізнес Major Cineplex стала можливою завдяки партнерству з швейцарським розробником програмного RapidzPay, який розробив платіжну систему для прийому крипто валют через POS-термінали.

Покупці зможуть оплачувати послуги використовуючи мобільний додаток цифрового гаманця від RapidzPay, а торговці, в цій же системі зможуть використовувати платформу PoS, щоб прийняти до оплати, як криптовалюти, так і державні паперові «гроші».

Major Cineplex має 678 кінотеатрів по всьому Таїланду і до 2020 року планує розширити мережу кінотеатрів до 1000. Засновник мережі Major Cineplex Vicha Poolvaraluck також володіє компанією McThai, яка має ліцензію на розробку торгових точок McDonald’s по всій країні, і керує 250 ресторанами McDonald’s в Таїланді.

Директор з маркетингу Majan Cineplex Chanya Tamrongweenichai:

Завдяки RapidzPOS та мобільному додатку RapidzPay ви зможете придбати будь-які наші послуги та продукти, такі як квитки у кіно, попкорн та інші продукти оплачуючи їх криптовалютами.

В планах RapidzPay долучити мільйон активних користувачів у Таїланді протягом першого року своєї діяльності, після запуску свого мобільного додатка.

В Україні також можна придбати квитки у кіно за біткоїни. Сервіс 2show пропонує оплату в біткоїнах за квитки в кіно, театральні вистави, фестивалі, різноманітні культурні заходи. Якщо ви іноземний турист, маєте біткоїни, то вам набагато вигідніше купити товар за біткоїни, ніж обмінювати крипто-валюту в обмінниках, сплачуючи величезні комісії.

Мережа кінотеатрів в Таїланді Major Cineplex прийматиме криптовалюти обновлено: 9 Вересня, 2018 автором: SchBit